slide

Seo website

Een eerste indruk, nadere toelichting, uitgebreide productinformatie: Met uw website kunt u het zo bont maken als u zelf wilt. Al naar gelang uw eigen wensen wordt het een puzzel van groot of klein formaat.

Bij een goede website vallen alle puzzelstukjes als vanzelf in elkaar. TekstBalk Redactiebureau werkt nauw samen met grafisch designers en website bouwers. Zo sluiten tekst en vormgeving naadloos op elkaar aan.

SEO webteksten: Goed vindbaar voor zoekmachines

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel voor zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachines als Google speuren en vinden datgene wat de surfer zoekt. Een goede SEO tekst begint met het bepalen van de juiste zoektermen en een heldere structuur. Teksten voor title tags en meta descriptions horen er voor TekstBalk Redactiebureau standaard bij.

Effectieve SEO webtekst: Voor de zoekmachine én voor uw doelgroep

Met de juiste keywords op de juiste plek, slim gebruik van pakkende headings en interne links is de eerste stap gezet. Bent u goed vindbaar via Google dan heeft u de aandacht weten te trekken. Maar uiteraard wilt u meer dan dat. Goed geschreven SEO webteksten laten zowel zoekmachines als de lezer watertanden. Uw doelgroep zal u vinden én waarderen. Contact is daarna snel gelegd.

TekstBalk Redactiebureau schrijft SEO webteksten voor de zoekmachine én voor uw doelgroep. Wilt u samen verder puzzelen? Neem dan contact op.

Lees ook meer over:
NieuwsbriefDirect mailBrochure, Strippenkaart voor teksten, Online contentZakelijke correspondentie