slide

Nieuwsberichten, taalweetjes en zo nog weleens wat…

Leuke taalweetjes, tips om met je tekst je doelgroep te bereiken en de activiteiten van TekstBalk Redactiebureau: daarover lees je hier…

Heb je andere vragen? Neem dan contact op.

4 tips om klanten te werven én te behouden

Hoe werf je nieuwe klanten en hoe zorg je er direct voor dat je huidige klanten bij je blijven? Met alleen hard werken kom je er niet!

Wat heb je te bieden?

Wat is de kracht van jouw product of dienst? Dat is de eerste vraag. Zodra je goed weet wat je te bieden hebt, kun je de markt opgaan. En vervolgens draait het om inleven, meedenken en vertroetelen: Wat wil je klant? Waarom heeft de klant jouw product of dienst nodig en waarom zou hij of zij daarvoor bij jou aankloppen? Het begint met informatie en eigenlijk houdt dat ook nooit meer op. De markt is immers in beweging en zo ook de klant.

Genereer content

Zorg dus dat je je doelgroep op de hoogte houdt! Laat merken dat je kennis van zaken hebt en veel te bieden hebt: wellicht nog meer dan je klanten eigenlijk dachten. Bovendien kun je mensen altijd op ideeën brengen, wat dan weer leidt tot …

Het lijkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt het vaak lastiger dan verwacht. Begin er maar eens aan: elke week of elke maand weer content schrijven. Na een tijdje hou je het voor gezien en denk je: “Dat komt volgende week wel”. Maar volgende week wordt volgende maand en dan komt het er nog niet van. Jammer, want je product of dienst ‘schreeuwt’ om aandacht.

Strippenkaart voor nieuwsberichten

Wil je dat je klanten je (blijven) vinden, dan moet je daarin investeren. Maar wees gerust, je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Speciaal voor ondernemers heeft TekstBalk Redactiebureau een nieuw aanbod gevormd: de strippenkaart voor nieuwsberichten. De strippenkaart is verkrijgbaar in 12, 24 en 36 stuks, waarbij één strip staat voor de verwerking van één (nieuws)bericht (tot 400 wrd).

Online service: tekst direct op je website

Klinkt interessant, toch! Om het nog aantrekkelijker te maken bieden we de strippenkaart aan in vier varianten. Daarnaast gaat onze service zelfs nog verder. Wil je dat we je compleet ontzorgen, dan zetten we de goedgekeurde berichten direct voor je op je website.

Benieuwd geworden? Neem vandaag nog contact op met TekstBalk Redactiebureau en maak een afspraak. We komen graag bij je langs voor service op maat!