slide

Nieuwsberichten, taalweetjes en zo nog weleens wat…

Bent u benieuwd wat er gebeurt in ‘het land der tekstschrijvers en redacteuren’? 

Leuke taalweetjes, tips om een betere schrijver te worden en uiteraard de bedrijfsactiviteiten van TekstBalk Redactiebureau: daarover leest u hier…

Ziet u graag iets anders toegelicht? Neem dan contact op.

Nieuwsblog

Kerstgroet van TekstBalk: geniet ervan!

Een lichtje kan in donkere tijden, je hart verblijden. Dat is mijn kerstboodschap van dit jaar. Geniet ervan!

FTC Scrimmage Neobots: voor de knappe koppen van morgen

Negen tot op het bot gemotiveerde FTC-teams kwamen afgelopen zaterdag bij elkaar bij neovito. Het doel van de dag? Voor de teams was dat natuurlijk ten eerste om met elkaar de strijd aan te gaan met hun zelfgebouwde robots. Daarnaast was het een dag van testen, strijden, falen, repareren en weer doorgaan: een dag van de eigen robot aan anderen tonen, kijken wat de ander voor slimmigheden had bedacht en een dag van strategie bepalen.

FTC-robotwedstrijd bij Neovito

Zaterdag 12 mei vindt er bij Neovito een scrimmage plaats voor de First Tech Challenge (FTC). Tijdens deze oefenwedstrijd zullen zo’n 10 FTC-teams met elkaar de strijd aangaan (om zo veel mogelijk punten te behalen) met hun zelfgebouwde robots. De beide Rooise teams, Centurion en FTC-Units, kunnen voor deze thuiswedstrijd wel wat aanmoediging gebruiken. Zij hopen dan ook op veel publiek!

In 6 stappen meer aandacht voor je persbericht

Hoe trek je de aandacht met je persbericht? Met een goede openingszin heb je de aandacht te pakken en dan is je doel bereikt: toch? Nou, ik zou zeggen: gedeeltelijk. Hoe zorg je dat je de aandacht houdt? Dat lijkt me minstens  zo belangrijk.

Nederland houdt van content

Nederland houdt van content, zo valt te lezen op #marketingfacts.nl. Volgens Freek Janssen lopen de VS en het VK op contentgebied voorop, gevolgd door Nederland en Scandinavië.