slide


Productfolder en bedrijfsbrochure

Met een folder of brochure stelt u zich dienstbaar op naar de lezer. Uw klant/relatie is op zoek naar extra informatie. Folders en brochures lenen zich daar bij uitstek voor.

In uw bedrijfsbrochure geeft u algemene informatie over uw manier van werken en over de producten of diensten die u levert. In uw productbrochure(s) gaat u vervolgens specifieker in op de desbetreffende materie.

 

Bedrijfsbrochure

Een effectieve bedrijfsbrochure wekt vertrouwen. Met eerlijke teksten laat u zien waar uw bedrijf voor staat en wat uw klanten/relaties van u kunnen verwachten. Bedrijfsbrochures zijn uitgebreide visitekaartjes. Ze worden vaak langer bewaard en later nog eens nageslagen. Het is dus zaak om goed voor de dag te komen. Maar hoe zorgt u daarvoor? Een zekere afstand is daarbij onontbeerlijk. Voor objectiviteit staat u zelf immers veel te dicht bij het vuur.

Productbrochure

Een effectieve productbrochure koppelt de kracht van uw product aan de behoeften van uw (potentiële) klant. Waarvoor dient uw product? Hoe kunnen consumenten het optimaal gebruiken? En waarom is juist úw product de beste van zijn soort? Ook een klein stukje bedrijfsachtergrond mag in uw productbrochure niet ontbreken. Met die basis gaat TekstBalk Redactiebureau voor u aan de slag. De lezer krijgt een correct beeld en een goede indruk van wat u te bieden heeft.

Tekst én beeld voor uw brochureBrochure

Een goede brochure is een puzzel waar alle stukjes perfect in elkaar vallen. Tekst en beeld vormen samen één geheel. Om de hele puzzel voor u te verzorgen, werkt TekstBalk Redactiebureau samen met een aantal professionele vormgevers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lees ook meer over:
(Seo) WebtekstNieuwsbriefDirect mail, Strippenkaart voor teksten(online) ContentZakelijke correspondentie