slide

Het gezicht achter TekstBalk Redactiebureau

“Ria zit weer met een boekje in een hoekje.” Dat was vroeger de gevleugelde uitspraak van mijn familie. Als kind was ik al een echte boekenwurm en verknocht aan alles wat je met taal teweeg kunt brengen. 

Voor mijn studie koos ik voor een compromis: taal en economie.  Voor mij is dat de gouden combinatie. Een gezonde economie houdt immers de wereld draaiende en dankzij taal en communicatie kun je heel veel bereiken.

 

Over-Ria-Balk1Tekstschrijver & redacteur

 

Met tekst- en redactiewerkzaamheden ondersteun ik graag mkb, uitgeverij, onderwijs- en overheidsinstelling.
Inmiddels heb ik zo heel wat ervaring opgedaan als tekstschrijver, (bureau)redacteur, (web)editor, copywriter, correspondent / verslaggever, screener, taalassessor, …

Mijn fundament?
Ik ben taalvaardig, communicatief sterk, een pietje precies, economisch ingesteld en ik richt me graag op jou.

Mijn doel?
Jou helpen om je doel te bereiken. Jij hebt je doelgroep iets te melden en natuurlijk wil je dat dat goed overkomt. Als tekstschrijver zet ik het graag voor jou op papier en als redacteur (screener, vaststeller,… ) bied ik je mijn kritische blik.

 

Over-Ria-Balk2

 

Vanuit TekstBalk Redactiebureau kan ik je, samen met mijn partners, het gehele plaatje bieden.
Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.