slide

Het gezicht achter TekstBalk Redactiebureau

Als kind al was Ria Balk verknocht aan alles wat je met taal teweeg kunt brengen. “Ria zit met een boekje in een hoekje”, was vroeger de gevleugelde uitspraak van haar familieleden.

Economie en taal is voor haar dé gouden combinatie. Een gezonde economie houdt immers de wereld draaiende en daar zorgen we voor door middel van communicatie. In de loop der jaren heeft Ria Balk een schat aan ervaring opgedaan als bureauredacteur, web-editor, redactie-assistent, verslaggever en zakelijk/commercieel schrijver.

Over-Ria-Balk1Tekstschrijver & redacteur

Communicatief en taalvaardig, economisch ingesteld, maar vooral persoonlijk gericht. Dat zijn de pijlers waarop Ria Balk zich richt. Als vakkundig tekstschrijver verwoordt ze graag uw boodschap op een manier die bij u past én bij uw doelgroep.

Een kritische blik met respect voor u als schrijver. Dat kunt u van deze redacteur verwachten. Heeft u een boek of eigen tekst geschreven, dan zit daar uw ziel en zaligheid in. Uw tekst moet van u blijven, maar kan wel taalkundig versterkt worden.

Over-Ria-Balk2

Waarom TekstBalk Redactiebureau?

Als professionele tekstschrijver en redacteur maakt Ria Balk voor uw teksten hét verschil. Samen met haar partners biedt ze u vanuit TekstBalk Redactiebureau het gehele plaatje.

Wilt u dat ook úw woorden werken? Neem dan contact op.