slide


Strippenkaart voor on- en offline teksten

Wil je dat je klanten je (blijven) vinden, dan moet je daarin investeren. Maar wees gerust, je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Speciaal voor ondernemers heeft TekstBalk Redactiebureau een nieuw aanbod gevormd: de strippenkaart.

Schrijf-, herschrijf-, redactie- en correctiekaart


De strippenkaart is verkrijgbaar in 6, 12 of 24 stuks, waarbij één strip staat voor de verwerking van één tekst (tot 400 wrd). Om het nog aantrekkelijker te maken bieden we de strippenkaart aan in vier varianten. Kies je voor de schrijfkaart, dan hoeven we alleen het onderwerp te bespreken en nemen we je al het schrijfwerk uit handen. Heb je al teksten, maar klopt nog niet alles of ‘lopen’ ze gewoon niet lekker? Dan kunnen we ze herschrijven, of redigeren. Voor alleen een ‘finishing touch’ kan de correctiekaart wellicht volstaan.

Online tekstservice

Onze service gaat zelfs nog verder. Wil je compleet ontzorgd worden, dan zetten we de goedgekeurde berichten direct voor je op de website. 

Tip! Kies voor een vaste planning en spreek af dat het volgende bericht telkens over 1, 2, … week/weken verschijnt. Dan nemen we automatisch contact op voor het volgende bericht.

 

Neem vooral contact op en lees ook meer over:
(online) content, brochures en de redactie van een tekst, manuscript of onderwijsmateriaal