slide


Strippenkaart voor (online) content

Wilt u dat uw klanten u (blijven) vinden, dan moet u daarin investeren. Maar wees gerust, u hoeft het niet allemaal zelf te doen. Speciaal voor ondernemers heeft TekstBalk Redactiebureau een nieuw aanbod gevormd: de strippenkaart voor nieuwsberichten.

Schrijf-, herschrijf-, redactie- en correctiekaart

De strippenkaart is verkrijgbaar in 12, 24 en 36 stuks, waarbij één strip staat voor de verwerking van één tekst (tot 400 wrd). Klinkt interessant, toch! Om het nog aantrekkelijker te maken bieden we de strippenkaart aan in vier varianten. Kiest u voor de schrijfkaart, dan hoeven we alleen het onderwerp te bespreken en nemen we u al het schrijfwerk uit handen. Voor alleen een ‘finishing touch’ kan de correctiekaart wellicht volstaan.

Online tekstservice

Onze service gaat zelfs nog verder. Wilt u compleet ontzorgd worden, dan zetten we de goedgekeurde berichten direct voor u op de website. En dat kost geen cent meer!

Minder zorgen met vaste planning

Tip! Kies voor een vaste planning en spreek af dat het volgende bericht telkens over 1, 2, … week/weken verschijnt. Dan nemen we automatisch contact met u op voor het volgende bericht.

Benieuwd geworden? Neem vandaag nog contact op met TekstBalk Redactiebureau en maak een afspraak. We komen graag bij u langs voor service op maat!

 

Lees ook meer over:
(Seo) WebtekstNieuwsbriefDirect mailBrochure(online) ContentZakelijke correspondentie