slide

Nieuwsberichten, taalweetjes en zo nog weleens wat…

Leuke taalweetjes, tips om met je tekst je doelgroep te bereiken en de activiteiten van TekstBalk Redactiebureau: daarover lees je hier…

Heb je andere vragen? Neem dan contact op.

Strippenkaart: voor meer bereik met nieuwe content

Wil je dat je klanten je online (blijven) vinden, dan moet je daarin investeren. Maar wees gerust, je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Speciaal voor ondernemers heeft TekstBalk Redactiebureau een nieuw aanbod gevormd. Wil je meer bereik genereren met de content die je plaatst? Maak dan gebruik van deze strippenkaart voor nieuwe content. De strippenkaart is verkrijgbaar in 12, 24 en 36 stuks, waarbij één strip staat voor de verwerking van één (nieuws)bericht (tot 400 wrd).

Schrijf-, herschrijf-, redactie- en correctiekaart

Klinkt interessant, toch! Om het nog aantrekkelijker te maken bieden we de strippenkaart aan in vier varianten. Wil je dat we je bijna alle zorgen uit handen nemen? Kies dan voor de schrijfkaart, dan hoeven we alleen het onderwerp nog te bespreken en nemen we je vervolgens al het schrijfwerk uit handen. Wil je dat we alleen ‘finishing touch’ verzorgen, dan kan een correctiekaart wellicht volstaan.

Minder zorgen met vaste planning en online service

Tip! Kies voor een vaste planning en spreek af dat het volgende bericht telkens over 1, 2, … week/weken verschijnt. Dan nemen wij, TekstBalk Redactiebureau, automatisch contact op voor het volgende bericht. Onze service gaat zelfs nog verder. Om je compleet te ontzorgen, zetten we de goedgekeurde berichten direct voor je op je website. En dat kost je geen cent meer!

Interesse? Neem vandaag nog contact op met TekstBalk Redactiebureau, dan maken we een afspraak.