slide

Nieuwsberichten, taalweetjes en zo nog weleens wat…

Leuke taalweetjes, tips om met je tekst je doelgroep te bereiken en de activiteiten van TekstBalk Redactiebureau: daarover lees je hier…

Heb je andere vragen? Neem dan contact op.

Nooit stoppen met starten

Werken in het onderwijs, coachen, feedback krijgen, onwijs genieten en af en toe een potje janken. Met vallen en opstaan word je ‘ervaren’, maar er komt telkens weer wat nieuws… In dit  waarde(n)volle boekje vertelt Heidi over verrassend kleine voorvallen, waar toch zoveel van te leren valt.

In 2014 en 2015 verschenen diverse columns van de hand van Heidi Rust in het Schooljournaal van CNV Onderwijs. Naar aanleiding van haar 25-jarig onderwijsjubileum, besloot SKOSO deze columns te laten bundelen. TekstBalk Redactiebureau bood, samen met Silverberry Design, de helpende hand. Het resultaat? Een boekje vol inspiratie voor (startende) leerkrachten.

Na 25 jaar zit Heidi Rust nog steeds boordevol (onderwijs)idealen. Ze is geen starter meer, maar toch nog wel. Haar levensinstelling is: Nooit stoppen met starten. Haar motto: ‘Voel de sterkte in je lijf en de wijsheid in je ziel. Alles wacht tot jij het wakker maakt’.

 

Interesse? Kijk op www.heidicoaching.weebly.com/contact